Tilausohjeet

Maksutavat, toimituskulut, toimitustavat, vaihdot ja palautukset netistä ostaessa

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun tuee aina olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Toimituskulut

Toimituskulut = 0 € yli 10€ tilauksille (Sen alle jääville tilauksille lisätään 3€ toimituskulut. Säästövinkki; katso Ale-sivut! Ehkä löydät jotakin sopivaa toimituskuluttoman rajan saavuttamiseksi. Nopeampi Posti Plus-palvelun on käytössämme postilaatikkoon kannettavissa kirjetoimituksissa.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Postin välityksellä joko kirjeenä tai pakettina. Paketeista lähetetään saapumisilmoitus matkapuhelimeen. Postipakettien kotiinkanto ei sisälly ilmaiseen toimitukseen. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Toimitusaika: 2-3 arkipäivää maksusta. Vahvistus jonka liitteenä on myös lasku, tulee välittömästi ilmoitettuun sähköpostiin). On siis tärkeää että emailisi on oikein kirjoitettu/ luet saamasi viestit jolloin voit myös tarkistaa että tekemäsi tilaus on oikein. Huomioithan että postinkannon nopeudella on alueellisia eroja.  Myös muut Postin tekemät muutokset saattavat vaikuttaa toimituksen nopeuteen.
HUOM! Me palvelemme. Ilmoitamme Sinulle myös kun tilauksesi lähtee meiltä.

Palautusohjeet

Maksamme palautuksen ilmoittamallesi tilille, edellyttäen että tuotteet ovat käyttämättömiä ja etiketit ovat paikoillaan. Noudata alla olevia ohjeita (saat rahasi nopeimmin).

 1. Ilmoita meille palautuksesta sähköpostilla (asiakaspalvelu(a)korulipas.fi).
 2. Uusiokäytä kirjekuori / lähetyspakkaus, jossa tuotteet saapuivat.
  Tuotteet tulee palauttaa vähintään saman vahvuisessa pakkauksessa mihin ne on pakattu saapuessaan: esim. pakettina saapuneet pakettina, pakkauspehmusteet kuten saapuessa. Näin taataan että tuotteet palautuvat asianmukaisessa kunnossa. LAUKKUJA EI SAA PALAUTTAA LÄHETYSPUSSISSA JA NE PAKATTAVA ON AINA TARPEEKSI ISOON LAATIKKOON (alkuperäiseen jos mahdollista). Emme korvaa tuotteita joiden kuntoa ei voi todentaa palautuspakkauksen aiheuttamien vaurioiden takia.  Kun ilmoitat palautuksesta voit samalla halutessasi kysyä pakkaustavasta.
 3. Liitä mukaan lähetyslista (kopio) ja pankkitilisi numero. Checkoutin kautta maksetut tilaukset hyvitetään sen kautta samalle tilille jolta tilaus on maksettu, eli tilinumeroa ei tarvita erikseen.
 4. Mene Postiin, maksa postimaksu ja lähetä osoitteella:
  Julian Vaatekaappi ay   (vain tämä/ EI ”TUOTEPALAUTUS” TAI MUUTA SISÄLTÖÖN VIITTAAVAA)
  Sakalantie 7
  37600 Valkeakoski

Tilauksesi voit peruuttaa myös alla olevalla lomakkeella
peruuttamislomake

Palautusehdot

Verkkokaupasta tilaamallasi tuotteilla on palautusoikeus. Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tutustua ostamiisi tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Erillistä peruuttamisilmoitusta ei tarvitse tehdä, mikäli peruutusoikeus on voimassa mutta pyydämme aina ottamaan yhteyttä sähköpostitse ennen palauttamista/ tutustuthan palautusohjeeseemme.

Älä palauta tuotteita postiennakolla. Verkkokaupalla on oikeus pidättyä rahan palautuksesta, kunnes se on saanut palautetun tuotteen / tuotteet takaisin. Maksut palautetaan samalla maksutavalla, jota alkuperäisessä tilauksessa käytettiin.

Jos palautat tuotteen, joka on ollut edellytyksenä tilauksessa saadulle edulle, mitätöityy saatu etu ja hyvitettävästä summasta vähennetään edun summa.

Kuluttajalla ei ole oikeutta ottaa tavaraa käyttöön siihen tutustuessaan. Tuotteeseen on oikeus tutustua, mutta asiakkaalla on velvollisuus pitää huolta tuotteesta (huolenpitovelvollisuus). Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tuotetta ennen palautusta. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty (poistettu tuote-etiketit), asiakkaalta peritään 100% arvonalennusta tuotteen hinnasta.

Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi avattua hygieniatuotetta, esim. ihon lävistäviä korvakoruja, ei voi palauttaa. Tuotteistaan verkkokauppa veloittaa 100% arvonalennuksen, mikäli tuotepakkauksen sinettinä oleva tarra niitteineen on poistettu (tarratekstissä on sama huomautus). Ohjeiden vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin asiakkaalle. Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa saat kuluttajariitalautakunnan sivuilta.

Peruuttamisoikeus

Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus käyttämättömille tuotteille.

Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikuntoisia ja tuote-etiketit (sinettitarra hygieniatuotteissa) paikallaan, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä. 14 vuorokauden palautusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Noudata huolellisesti palautusohjeita palauttaessasi tuotteita. Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun verkkokauppa on vastaanottanut palautuksen.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain mukaisesti:

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, partakoneet, nappikuulokkeet ja hands-free laitteet sekä korvakorut, lävistyskorut jne..
Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta muokattu koru (kaiverrus), joka ei kuulu normaaliin valikoimaan

Asiakas voi tehdä sujuvimmin kaupan peruutuksen täyttämällä peruutustiedon lähetteeseen ja paluttamalla tuotteet 14 vuorokauden sisällä, jolloin erillistä peruutusilmoitusta ei tarvita. Jos et toimi näin, niin sinun on tehtävä peruutusilmoitus sähköpostilla tai ylhäältä palautusohjeista löytyvällä kaavakkeella. Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Vaihdot

Halutessasi vaihtaa tuotteen, palauta tilaamasi tuote ohjeiden mukaisesti ja tee uusi tilaus verkkokaupassa.

Toimitus- ja tuotetietovirheet ja reklamaatiot

Kuluttajansuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Kaikki kaupan purkamiset ja alennukset suositellaan aina sovittavaksi kirjallisesti (esim. sähköpostilla tai kirjeitse). Puhelimitse tehtyjä sopimuksia voi olla myöhemmin jälkikäteen vaikea tarkistaa tai varmentaa.

Jos paketti tai tuote on vaurioitunut saapuessaan, pyydämme teitä ottamaan välittömästi yhteyttä Postin virkailijaan. Korvaamme rikkoutuneen lähetyksen, kun virkailijalta / postinjakajalta on saatu todistus rikkoutuneesta tavarasta yhden vuorokauden sisällä tuotepaketin saapumisesta.

Kuluttajalle etäkaupassa annettavat tiedot

 1. Elinkeinonharjoittajan nimi:
  Julian Vaatekaappi ay
  Sakalantie 7
  37600 Valkeakoski
  Y-tunnus: 2072109-1, ALV rek.
 2. Sähköpostiosoite:
  asiakaspalvelu@korulipas.fi
 3. Kulutushyödykkeen kokonaishinnan saat tilatessasi verkkokaupasta ja vielä tilausvahvistuksen yhteydessä.
 4. Peruuttamisoikeus:
  Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus käyttämättömille tuotteille.
  Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikuntoisia ja tuote-etiketit paikallaan, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä. 14 vuorokauden palautusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Noudata huolellisesti palautusohjeita palauttaessasi tuotteita. Hyvitys tehdään 14 vuorokauden kuluessa, kun verkkokauppa on vastaanottanut palautuksen.
  Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain mukaisesti:
  Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, partakoneet, nappikuulokkeet ja hands-free laitteet sekä korvakorut, lävistyskorut jne..
  Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta muokattu koru (kaiverrus), joka ei kuulu normaaliin valikoimaan
  Asiakas voi tehdä sujuvimmin kaupan peruutuksen täyttämällä peruutustiedon lähetteeseen ja paluttamalla tuotteet 14 vuorokauden sisällä, jolloin erillistä peruutusilmoitusta ei tarvita. Jos et toimi näin, niin sinun on tehtävä peruutusilmoitus sähköpostilla tai ylhäältä palautusohjeista löytyvällä kaavakkeella. Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta.
 5. Maksamme toimituskulut, palauttaessasi maksat kulut Postia käyttäen.
 6. Palauttamisehdot:
  Verkkokaupasta tilaamallasi tuotteilla on palautusoikeus. Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tutustua ostamiisi tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Erillistä peruuttamisilmoitusta ei tarvitse tehdä, mikäli peruutusoikeus on voimassa. Käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, tutustuthan palautusohjeisiimme.
  Älä palauta tuotteita postiennakolla. Verkkokaupalla on oikeus pidättyä rahan palautuksesta, kunnes se on saanut palautetun tuotteen / tuotteet takaisin tai luotettavan ilmoituksen. Maksut palautetaan lähtökohtaisesti samalla maksutavalla, jota alkuperäisessä tilauksessa käytettiin.
  Jos palautat tuotteen, joka on ollut edellytyksenä tilauksessa saadulle edulle, mitätöityy saatu etu ja hyvitettävästä summasta vähennetään edun summa.
  Kuluttajalla ei ole oikeutta ottaa tavaraa käyttöön siihen tutustuessaan. Tuotteeseen on oikeus tutustua, mutta asiakkaalla on velvollisuus pitää huolta tuotteesta (huolenpitovelvollisuus). Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tuotetta ennen palautusta. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty (poistettu tuote-etiketit), asiakkaalta peritään 100% arvonalennusta tuotteen hinnasta.
  Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi avattua hygienia tuotetta, esim. ihon lävistäviä korvakoruja, ei voi palauttaa. Tuotteistaan verkkokauppa veloittaa 100% arvonalennuksen, mikäli tuotteesta on poistettu tuote-etiketti. Ohjeiden vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin asiakkaalle. Lisätietoja kuluttajan oikeuksista verkkokaupassa saat kuluttajariitalautakunnan sivuilta.
 7. Tavaroilla on normaali virhevastuu. Ei takuuta.
 8. Riitatapaukset voit saattaa Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.
ylos
Skip to content