Miesten korut Naisten korut

Uusia korutuulia helposti nettikaupasta

Uusimmat korut ovat pääosin terästä mutta uutuutena on myös nikkelittömiä ja lyijyttömiä korumetallikoruja hopeoituna, ruusukullattuna tai platinoituna. Vuoden vaihteen jälkeen hopeakorut uudistuivat mallistoltaan ja samalla hääkorut saivat uutta puhtia. Uudet korut ovat herkkiä helmikoruja sekä muutamia markasiitein koristeltuja uutuuksia, joissa on hieman mennyttä aikaa mutta juhlavuus on huipussaan! Kaikki helposti nettikaupastamme, silloin kuin sinulle sopii! Kaikki tuotteet ovat varastossamme ja toimituskulumme ovat kuluttajaystävällisesti  pyöreät 0euroa!

Uusien korujen näyttävä väriskaala on parhaimmillaan korvakorujen mallistoissa. Metallin väreistä löytyvät niin platina-teräs-hopea kuin myös kulta ja ruusukulta. Kauden trendivärit ovat varsin monipuoliset; on puhuttu korallista, oranssista ja keltaisesta, toisaalta hennoista beigen ja lilan sävyistä, puusta ja luonnollisuudesta. Eläinkuivot leopardin muodossa on nyt niin IN. Erityisesti korvarenkaissa ja monenkokoisissa, vahvuisissa; ohuissa ja kiekkomaisissa.  Väriä siis löytyy edelleen, puisiakin korvanappeja löytyy nyt. Korvakorujen kokojen kohdalla on entistä enemmän valinnanvaraa. Kun pienimmät ovat halkaisijaltaan vain 4mm, kannattaa mitta ottaa apuvälineeksi koon hahmottamiseen. Aina takuuvarma ja myös eri tilanteisiin taitavasti sujahtava kirkas ”kristallinväri” löytyy useassa koossa, joko laadukkaana Stellux-kristallina tai Zirkoniana. Helmet ovat myös hyvä vaihtoehto kun haluaa olla mukana trendeissä. Ne voivat olla aitoja ja lasi/ jäljitelmähelmiä, kunhan se helmiäispinta löytyy. Hyviä yhdistelmiä kristallien ja lasihelmien kanssa on tarjolla, myös niille jotaka kaipaavat ehkä vähän väriä.

Miesten korujen kohdalla eniten uutuuksia on saapunut niin nahkakoruihin kuin teräskorvakoruihin. Nahkarannekemallisto onkin uudistunut voimakkaasti ja mallit ovat ehkä aavistuksen ”siistimpiä”, trendin mukaisesti. Erilaiset punokset ovat näyttävin osa ja väriskaalaan on tullut vaaleamman ruskeita sävyjä. Uusinta uutta ovat tummanruskeat tarkkaan punotut mallit antiikkipatinoidulla magneettilukolla. Teräskorvakoruissa on nyt kattava valikoima muodikkaita nappimalleja, myös puusomisteella. Musta on korvakorujen must-väri ja yhä useampi valitsee myös värillisiä korvanappeja. Rengasmalleissa ovat saatavana ne kaikki trendikkäät kapeat renkaat, useassa koossa, myös aivan minikoossa. Leveämmät rengaskorvakorut ovat niin ikään trendien mukaan nousussa. Sormuksiin on tullut uusia malleja comfort fit muotoilulla ja upealla viimeistelyllä. Ketjujen voittokulku jatkuu, on siitteen kyseessä kaula- tai ranneketju. Mallistoomme kuuluvat  perinteiset ketjurakenteet pienellä twistillä ja jokaiseen kauteen pyritään löytämään mielenkiintoisia uutuuksia. Tällä hetkellä ketjujen leveydet ova menossa hieman maltillisempaan suuntaan. Riipuksissa mallit ovat moderneja, ei esittäviä. Uusimpana nahkasomisteiset pelkistetyt mallit, perinteikkäällä palloketjulla mutta patinoinnilla.

Related posts