naistenorut-netistä
Naisten korut

Naisten korut netistä

Naisten korut netistä helposti ja nopeasti.
Itselle tai lahjaksi! Muotikoruja ja klassikkokoruja
Julian Korulippaan naisten korujen valikoimista löytyvät niin muodikkaat kuin klassikkokorut. Materiaaleina ovat ryhmittelyn mukaisesti puu, luonnosta saatavat materiaalit,hopea, makeanvedenhelmet, metallit sekä kumikorut. Metallikoruihin sisältyvät teräskorut ( kirirginteräs 316L) sekä joukko korumetalleista valmistettuja tuotteita. Nyt myös sesongittain pieniä eriä hopeoituja, ruusu/ kullattuja sekä platinoituja koruja. Mallistoomme kuuluvat kaulakorut, rannekorut sekä korvakorut/ korvanapit.

Uusiokumista valmistettuja koruja ovat Marzio Fiorini Designkorut. Uusiomateriaaleja on käytetty myös luontokoruissa mm. murskatusta ja värjätystä kivimassasta puristamalla valmistettuja riipuksia ja korujen osia.

Muita design-korujamme ovat Belong, Tina Lilienthal, Haribo sekä Leetal Kalmanson. Belong -korut ovat laadukkaita hopeakoruja joissa on käytetty puolijalokiviä sekä makeanvedenhelmiä ja Muranolasia tai laadukkaita itävaltalaisia Swarovskikristalleja. Tina Lilienthalin upeat ja hauskan rohkeat hopeakorut pienine pääkalloineen tai yllättävän värisine marjoineen ovat ilahduttaneet jo monia, myös kuuluisuuksia ympäri maailmaa. Haribo-korut ovat niitä nallekarkkeja tai tuttuja täytelakritsekarkkeja: korviin, kaulaan tai ranteeseen. Nallekarkkien värit ovat perinteiset punainen, keltainen, vihreä sekä musta. Leetal Kalmanson on lahjakas israelilainen suunnittelija jonka koruista houkuvat taidokkaat yksityiskohdat ja upeat värit. Ne ovat messinkirunkoisia hopeoituja koruja joissa puolijalokivet ja lasi näyttelevät tärkeää roolia.

Tuomme tuotteet itse maahan ja pyrimme pienillä ostoerillä pitämään valikoiman monipuolisena ja vaihtelevana sekä mielenkiintoisena. Julian Korulipas on oma brändimme jonka perusajatuksena ovat yksilölliset korut hyvällä hinta-laatusuhteella. Tulemme jatkuvasti kehittämään valikoimaa ja seuraamaan ajan trendejä vaikka pidämme tärkeänä että korut kestävät myös aikaa. Hyvän korun tuntee siitä että se sopii moneen tilaisuuteen ja asuun eli sen tulee elää kantajansa mukana ja muuttua tilanteen mukaan. Yhdisteltävyys tuo muunneltavuutta ja kuten nyt on niin trendikästä, yhdisteltävyydellä on helppo luoda runsautta tai juhlavuutta. Toisaalta hyvä koru elää monta elämää; sen voi laittaa hetkeksi kaappiin ”lepäämään” ja ottaa taas hetken kuluttua esiin. Jotkut korut elävät sukupolvelta toiselle aivan yhtä ajanhenkisinä kuin hankintahetkellä. Hyvä koru, ei edes muotikoruna elä niin hektistä ja lyhyttä elämää kuin vaate. Hoitamalla kaikkia korujaan hyvin niiden käyttöikää voi pidentää helposti. Käytännössä se ei tarkoita puhdistamista kummempaa ja hoidoksi voidaan laskea helmien kohdalla myös käyttö. Makeanvedenhelmet pitävät kosketuksesta ihoon jolloin niiden loisto säilyy vuodesta toiseen. Pakkaamalla korut korupusseihn tai säilyttämällä niitä rasioissaan ne pysyvät naartumattomina.

Liittyvät tuotteet