Käyttöehdot

Verkkokaupan käyttäminen

 1. Yleistä
  1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Julian Vaatekaappi ay (jäljempänä ”Palvelun tarjoaja”) Korulipas.fi-verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
  1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Julian Vaatekaappi / juliankorulipas.fi / korulipas.fi, Sakalantie 7, 37600 Valkeakoski. Y-tunnus: 2072109-1.
  1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.
 2. Muutokset
  2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.
  2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.
 3. Rekisteröityminen (Ostoksiin ei tarvita rekisteröitymistä, vapaaehtoista)
  3.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy Korulipas.fi verkkopalvelun käyttäjäksi.
  3.2. Rekisteröityminen on maksutonta.
  3.3. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.
 4. Henkilötiedot ja niiden käyttö
  4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan tietokantaan. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköposti,puhelinnumero, käyttäjätunnus ja salasana.
  4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.
  4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
  4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.
  4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
  4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan. Palveluntarjoaja poistaa kolme vuotta käyttämättömänä olleen asiakastilin.
 5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
  5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.
  5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.
  5.3. Alaikäinen Käyttäjä sitoutuu olemaan ostamatta tuotteita. Huoltajan tulee tilata tuotteet.
  5.4. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.
  5.5. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.
 6. Riitojen ratkaisu
  6.1.Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Tampereen käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.