Tukku

Korutukku ja laukkutukku yrityksille

Julian Vaatekaappi / Julian Korulipas toimii kaikkien myymiensä korujen, laukkujen, ym. asusteiden maahantuojana. Ostoerämme tuotetta kohden ovat pieniä, näin pyrimme säilyttämään yksilöllisyyden.

16.5.2020 alkaen emme myy enää tukkuasiakkaille muoti- ja nahkalaukkuja. Muita tuotteitamme myydään kaupassamme myös yrityksille / toiminimille / elinkeinonharjoittajille, jolloin yritykselläsi on oltava voimassa oleva y-tunnus.

Tuotteemme sopivat liikelahjoiksi sekä tuomaan lisämyyntiä vaatekaupoille, kauneusalan yrityksille sekä lahjatavarakaupoille. Oletko haaveillut kotimyynnistä ja mukavasta lisäansiosta tai koruilloista kotonasi/ ryhmien luona vieraillen? Julian Korulippaan tuotteilla se on nyt helppo toteuttaa.

Meidän kanssamme on joustavaa ja nopeaa toimia! Teemme valikoimaehdotuksia yrityksesi tarpeisiin, antamillasi tyyli/ väritiedoilla myös sovitun budjetin puitteissa.Myynnin kannalta on hyvä tarjota asiakkaille valinnanmahdollisuuksia niin tuotteiden kuin hintatasonkin suhteen. Minimitilaus 100€/sis.alv24/ maksu checkoutin kautta/ emme tomita postiennakolla. Toimitus 0€ postipakettina/ ei sisällä toimitusosoitteeseen jakoa.

Ota yhteyttä: asiakaspalvelu@korulipas.fi

ylos