Tukku

Korutukku ja laukkutukku yrityksille

Julian Vaatekaappi / Julian Korulipas toimii kaikkien myymiensä korujen, laukkujen, ym. asusteiden maahantuojana. Ostoerämme tuotetta kohden ovat pieniä, näin pyrimme säilyttämään yksilöllisyyden.

16.5.2020 alkaen emme myy enää tukkuasiakkaille muoti- ja nahkalaukkuja. Muita tuotteitamme myydään kaupassamme myös yrityksille / toiminimille / elinkeinonharjoittajille, jolloin yritykselläsi on oltava voimassa oleva y-tunnus.

Tuotteemme sopivat liikelahjoiksi sekä tuomaan lisämyyntiä vaatekaupoille, kauneusalan yrityksille sekä lahjatavarakaupoille. Oletko haaveillut kotimyynnistä ja mukavasta lisäansiosta tai koruilloista kotonasi/ ryhmien luona vieraillen? Julian Korulippaan tuotteilla se on nyt helppo toteuttaa.

Meidän kanssamme on joustavaa ja nopeaa toimia! Teemme valikoimaehdotuksia yrityksesi tarpeisiin, antamillasi tyyli/ väritiedoilla myös sovitun budjetin puitteissa.  Myynnin kannalta on hyvä tarjota asiakkaille valinnanmahdollisuuksia niin tuotteiden kuin hintatasonkin suhteen. Minimitilaus 100€/sis.alv24/ maksu chechoutin kautta/ emme tomita postiennakolla. Toimitus 0€ postipakettina/ ei sisällä toimitusosoitteeseen jakoa.

Voit saada yritysostajan tunnukset tähän kauppaan täyttämällä alla olevat tiedot. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Onko sinulla kysyttävää, voit ehdä myös sen helposti tällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

TARKISTA ETTÄ KIRJOITAT emailisi/ y-tunnuksesi OIKEIN.  Sekä yhteydenotto että tekemäsi tilauksen lasku/ lähetysilmoitukset tulevat automaattisesti antamaasi emailiin.

ylos
Skip to content