Tukku

Korutukku ja laukkutukku yrityksille

Julian Vaatekaappi / Julian Korulipas toimii kaikkien myymiensä korujen, laukkujen, ym. asusteiden maahantuojana. Ostoerämme tuotetta kohden ovat pieniä, näin pyrimme säilyttämään yksilöllisyyden.

Kaikkia tuotteitamme myydään kaupassamme myös yrityksille / toiminimille / elinkeinonharjoittajille, jolloin yritykselläsi on oltava voimassa oleva y-tunnus. Tuotteemme sopivat liikelahjoiksi sekä tuomaan lisämyyntiä vaatekaupoille, kauneusalan yrityksille sekä lahjatavarakaupoille.
VIELÄ EHDIT HYVIN VARAUTUA JOULUMYYNTIIN, ota yhteyttä heti alla olevalla lomakkeella.

Oletko haaveillut kotimyynnistä ja mukavasta lisäansiosta tai koruilloista kotonasi/ ryhmien luona vieraillen? Julian Korulippaan tuotteilla se on nyt helppo toteuttaa.

Meidän kanssamme on joustavaa ja nopeaa toimia! Teemme valikoimaehdotuksia ( myös räätälöityjä ) yrityksesi tarpeisiin, antamillasi tyyli/ väritiedoilla myös sovitun budjetin puitteissa. Minimitilaus 50€. Myynnin kannalta on hyvä tarjota asiakkaille valinnanmahdollisuuksia niin tuotteiden kuin hintatasonkin suhteen.

Voit saada yritysostajan tunnukset tähän kauppaan täyttämällä alla olevat tiedot. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Onko sinulla kysyttävää, voit ehdä myös sen helposti tällä lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.