miesten-korut-netistä
Miesten korut

Miesten korut netistä

Miesten teräskorut: kaulakorut, rannekorut, korvakorut ja sormukset helposti netistä.

Miesten korut ovat ruostumatonta terästä (316), aitoa nahkaa sekä joissakin muotikoruissa on satunnaisesti korumetallia.  Mallistomme suosii laadukasta terästä sen hyvien ominaisuuksien vuoksi; kuten lujuutensa, kulutuskestonsa ja huolettomuutensa takia. Teräs on erinomainen kestävä ketjujen raaka-aine joka ei tummu kastuessaan. Uutuutena ovat nappikorvakorujen itävaltalaiset erittäin laadukkat Stellux-kristallit jotka toistavat värisävyjä upeasti.

Mallistoomme kuuluvat laadukkaat kaulakorut ja teräsriipukset ketjuilla. Teräsketjuissa pyrimme tarjoamaan laadukkaan valikoiman kestäviä ketjuja niin peruspunoksella mutta myös ne ajankohtaisimmat uutuudet kuluttajaystävällisellä hinnalla. Riipuksista suosituimpia ovat ristit. Rippiristi mallistostamme löytyy hyvä valikoima erikokoisia ja tyylisiä malleja edulliseen hintaan; toimituskuluitta ja ketjun sisältäen. Rannekoru-mallistossa on erittäin hyvä ja laadukas kokoelma teräsranneketjuja ja nahkarannekoruja aidosta nahasta terässomisten. Nahkarannekkeista löytyvät niin rock-henkiset vähän leveämmät mallit upein teräsyksityiskohdin kuin kapeat upeasti punotut klassikkomallit. Edullisinta osaa mallistosta edustavat lanka/ nahkanauhoista koostuvat näppärästi vetosäädöllä kiristyvät mallit. Teräskorvakorut ovat mallistomme kulmakivi; rengaskorvakorut, nappikorvakorut sekä muodin mukaan myös yhdistelmämalleja sesongin mukaan. Valikoimiimme kuuluvat myös terässormukset.

Miesten korut on tarkkaan valikoitu kokoelma, joten niistä on helppo löytää yhdisteltäviä tuotteita. Osta netistä itselle tai lahjaksi. Saat meiltä myös lahjapakkauksen 1 eurolla.
Hinnat ovat kilpailukykyisiä. Ei toimituskuluja. Nopeaa ja helppoa ostamista netistä.

Liittyvät tuotteet