Naisten korut

Pitsiä ja häähumua

Trendikästä on nyt järjestää ns. microhäät, jolloin vieraslista jää 40 henkeen tai alle. Pienet intiimit juhlat joissa tunnelma kohoaa ja tarkkaan valittu häävierasjoukko tekee juhlasta unohtumattomat. Jos ajatus näin pienistä häistä tuntuu sulkevan ulkopuolelle itsellesi tärkeitä henkilöitä, kutsu enemmän. Häät ovat ainutkertaisia ja niiden pitää olla juuri sellaiset jotka hääpari haluaa: vieraineen, tarjoiluineen ja ympäristöineen/ juhlatiloineen.  Microhäät antavat mahdollisuuden leikitellä menuulla ja ehkä myös juhlapaikka voi olla uniikki, kun vierasmäärä ei rajoita tilan tarvetta. Trendeihin kuuluvat nyt mystiikka ja väriteemat. Ison joukon kestitystä voi helpottaa muodostamalla tarjoilupisteitä; kuten juomapiste, buffetit kylmille ja lämpimille, jälkiruolla ja ehkäpä vaikka juustobuffetti lisukkeineen yöpalalle. Juustojen ympärille voi ottaa lisukkeet hedelmistä/ vihanneksista ja lihasta, hyviä leipiä unohtamatta. Tällöin löytyy valinnanvaraa eri ruokavaliota suosiville vieraille kun muistat ettei asettele niitä samalle tarjoiluvadille.

Suunnittelut kesän ja syksynkin häille ovat varmasti jo pitkällä sävytettynä jännitystekijällä Korona. Mikäli vielä uupuu jokin tärkeä yksityiskohta morsiamen tai morsiusneitojen asuissa, pieni lahja juhlien tärkeille henkilöille tms ehtii vielä korjata asian nopeilla toimituksillamme. Tarvittaessa voit myös kysyä neuvoa tai ehdotusta, me autamme niin paljon kuin vain voimme. Lopullinen päätös on kuitenkin aina Sinulla. Jos hankit muistolahjat vaikkapa kaasolle ja morsiusneidoille mainitse siitä tilauksen yhteydessä jolloin voimme kiinnittää erityishuomiota korupakkauksiin/ pusseihin. 

Julian Korulipas on tuonut sivuilleen joukon koruja joissa yhdistyvät hopea ja upeat, nyt niin ajankohtaiset makeanveden helmet. Löytyypä sieltä kimallettakin, zirkonioiden, kristallien ja markasiittienkin ansiosta. Kristallit ja lasit ovat upeita hopean/ hopeoidun messingin kanssa. Markasiitti ja hopea muodostavat mysteerisen liiton jossa kaikesta modernista muotoilustaan riippumatta syntyy menneen ajan henkeä, romanttista ja salaperäistä. Uusimmat hopeakorut ovat erittäin moderneja kuten vaikkapa hopealangasta muodostuva sydänriipus. Toisaalta trendeissä ovat pantamaiset korut ja niinpä valikoimissamme on mm. teräspanta erittäin näyttävillä helmikoristeilla ja sitten sen vastakohtana ihanan herkkä helmi jonka läpi ketju kulkee läpi, vähäeleisesti ja huomiota herättämättä. Lasi on upea materiaali, josta on myös morsiamen koruksi. Sydän ja elämän puu ovat suosittuja aiheita mutta morsian kyllä tietää itselleen sopivan , kun sen näkee. Kannattaa tutustua myös metallikoruihin joissa materiaalit vaihtelevat laadukkaasta teräksestä aina hopeoituihin, valkokullattuihin koruihin. Swarovskikristallien kirkastamat uutuudet ovat saapuneet ja mallistoon on palannut kyyneleen muotoinen iki-ihana Zirkoniariipus ja siihen sopivia kyynel-korvakoruja löytyy nyt monessa koossa!  Design-korut tarjoavat upeita ja yksilöllisiä koruja joista löytyy veikeitä vaihtoehtoja. Tulevien kauden trendien mukaan myös morsian voi valita värikkäitä koruja, jos ne tyyliin ja persoonaan sopivat. Hintahaarukka on kattava eli jokaiselle löytyy jotakin.

Olemme tuoneet uutta häälaukkujen maailmaan. Runsaasti malleja ja tyylillä, monet vain yksittäiskappaleina. Luonnonvalkoinen/ helmenvalkoinen jota sanalla ivory kuvataan, on suosituin mutta myös muutamia puhtaan valkoisia malleja löytyy. Kristalit ja strassit kuuluvat kuvaan kuten myös satiini ja näyttävät poimut ja laskokset. Uutta ovat näyttävät kotelolaukut, joissa muodolla tai lukolla on erityisrooli. Hääpukujen uudet värit puhaltavat suunnasta buff ja inkivääri. Blush on tullut ehkä jäädäkseen ja buff tuo hennon vaalean punertavan sävyn, lähes häivähdyksen omaisena yhdeksi vaihtoehdoksi tämän vuoden morsiamille. Inkivääri osuu värisävynä shampanjan ja blushin väliin. Kaikki kolme ovat myös suomalaiselle ihonvärille sopivia vaihtoehtoja perinteisille ”morsiamen valkoisille” ja löytyvät myös häälaukuistamme. Pitsit ovat muodissa joten sitäkin löytyy ja löytyypä myös sitä ”jotakin sinistäkin”. Värikästä kaipaavalle löytyy upeaa punalilaa.  Hopea/ kulta ovat hyvä vaihtoehto jos mielii jatkuvaa käyttöä myös häiden jälkeen. Ja kun persoona ratkaisee, voi rohkeasti tattua myös muihin vaihtoehtoihin vaikkapa häiden väriteeman mukaan.

Related posts