Hopeakorut

Naisten hopeakorut netistä!
Yksilölliset Belong hopeakorut on valmistettu koruhopeasta (925) ja niissä on käytetty monenlaisia puolijalokiviä kuten ametisteja, onyx-kiviä, sitriinejä, turkoosia, tiikerinsilmää tai vaikkapa jadea. Korvakoruissa käytetään edellisten lisäksi laadukkaita itävaltalaisia Swarovskikristalleja tai italialaisia muranolasiosia. Makeanvedenhelmiä on niin helminauhoissa kuin ranne- tai korvakoruissa ja niistä on tarjolla useita kokonaisuuksia yhditeltäviksi niin muotokielen kuin värien suhteen. Kaikissa hopeakoruissa on nähtävissä taidokas hopeasepän käsityön jälki joka toimii osassa koruja myös näyttävänä yksityiskohtana kuten taottuna pintana. Kaikki Belong-korut toimitetaan omassa korurasiassaan joka soveltuu sellaisenaan myös lahjapakkaukseksi. Belong on Brändi-korumerkki, jossa et maksa lisähintaa suunnittelijan nimestä – luonnehti muotilehti Vogue esitellessään belong – korut. Muotilehti Vogue kirjoittaa Belongista: “…the one-to-watch jewellery label” eli tuotemerkki jota nyt seurataan maailmalla!

Designer jewellery, without the designer price tag! eli Design-koruja ilman design hintalappua! Belong-korut tunnistat omasta korurasiastaan! Hopeakorut toimitetaan korukotelossa tai -pusseissa.

Tina Lilienthal Design hopeakoruissa on käytetty akryyliä ja erilaisia pinnan oksidointeja sekä kultauksia.Ne ovat hauskoja ja toisaalta myös hyvin yllättäviä. Kaikille niille joille mansikat ja vadelmat ovat punaisia. voivat mustat ja pinkit marjat tulla yllätyksenä. Pienet kalloriipukset ovat saaneet somisteekseen myös sarvet ja/ tai läpikuultavia kukkia! Tai utopistisia avaruusaheita. Mallistot muuttuvat hetkessä suunnittelijan uusien ideoiden mukana. Marjat ja kallot ovat pysyneet matkassa jo vuosia, saaden uusia muotoja silloin tällöin. Pakkaus noudattelee samaa linjaa yllättävyydessääm eli muovinen logopakkaus pikasulkimella!

Koruhopea 925 leimauksella sisältää  92,5% hopeaa ja 7,5% messinkiä. Tällä sekoitussuhteella saadaan kulutusta kestävämpiä koruja sen menettämättä hopealle tyypillisiä ominaisuuksiaan kuten väriä tai hohtoa.
Tämän valikoiman saat vain netistä!

Design hopeakoruja belong-tuotemerkiltä

Näytetään 1–12 / 44 tuloksesta