Naisten korut

Trendejä ja mietteitä syksylle 2019-20

Niin kevät kääntyi kesäksi ja kohta ollaan syksyn puolella, kohti talvea menossa. Väri tummuvat kesän trendejä tummemmiksi hiljalleen vaikka samoista perus ajatuksista ponnistetaan seuraavallekin kaudelle, edellistä jatkaen.

Selviä suuria trendejä edustavat smaragdin syvät vihreät, terrakotan sävyt sekä hieman curryyn taittuvat keltaiset. Koralli terävöityy ja rinnalle tulevat luonnon sävyt nimillä Vanilla sekä Paloma harmaan taittuvana valkoisena; toisaalta sininen nousee niin tummana kuin laivastonsinisenä ja taustalla vaikuttaa raikas Guacamolen vihreä ja eloisa oranssi. Musta-valkoisuus, värien sameus ja marjaisat punaiset ovat vallitsevia väritrendejä. Useissa trendiennusteissa vilahtelevat myös turkoosit, lähellä turkoosikiven sävyä.

Linjoissa näkyvät väljyys, silhuettien monimuotoisuus, väreissä rennot yhdistelmät tai toisaalta voimakas värien tai kuosien yhdistelmät ovat esillä vahvasti. Mikään ei ole tasapaksua tai edes kovin ennalta aavistettavaa; jolloin mikään ei ole määrättyä tai kovin vakavaa. Siis hauskaa, rentoa, huoletonta ja ennakkoluulotonta.

Koruissa jatkavat epäsymmetriset kokonaisuudet, parittomuus ja värikkyys ovat esillä selvästi. Kullan Väri on aivan ehdoton ja mielellään korukivin/ värillisin sellaisin ryyditettynä. Korvarenkaat on IN, koosta tai muodosta riippumatta; toisaalta niistä voi riippua myös mitä erilaisimpia osasia amuleteistä kristalli jonoihin ja ketjuihin. Ketjut ovat IN, kullanväriset aivan TOP IN. Helmet ovat mukana muodissa edelleen vahvasti, niin aitoina kuin vähemmän aitoina. Jonkinlainen minimalismi pienissä yksityiskohdissa mutta toisaalta ketjujen ja riipusten koot ovat näyttäviä. Edelleen koruja saa olla runsaasti/ runsaan näköisesti. Laukut ovat minimalistisia tai suureellisia, yksinkertaisia rakenteita mutta väriä riittää. Niittejä, kristalleja, tikkauksia moninkertaisia hihnoja ja vetoketjuja. Vyölaukku ja vahvasti mukana kuviossa ja onpa trendeissä selkeästi tulossa myös epäsymmetriset ketjuvyöt lanteille heilahtelemaan.

Kuvioissa luontoaiheet ovat trendikkäitä, kukista lehtiin vaikka palmut ovat taakse jäänyttä elämää. Tähtiä on edelleen havaittavissa kuten myös raitaa ja ruutuja. Raidat ovat enemmän pintastruktuuria ja ruuduissa mennään hyvin perinteisellä meiningillä. Eläimellinen meno jatkuu eri muodoissaan.

Liittyvät tuotteet