Naisten korut

Pitsiä ja häähumua

Ollaan vielä lumien keskellä, joka puolella tasapuolisesti mutta kesän ja syksyn häiden suunnittelu on kiihkeimmillään. Tilat on varmasti jo varattu, puku valittu mutta sitten se kaikki muu koruista laukkuihin saattaa olla vielä auki.

Julian Korulipas on tuonut sivuilleen joukon koruja joissa yhdistyvät hopea ja upeat helmet ja löytyypä sieltä kimallettakin, zirkonioiden, kristallien ja markasiittienkin ansiosta. Kristallit ja lasit ovat upeita hopean/ hopeoidun messingin kanssa. Markasiitti ja hopea muodostavat mysteerisen liiton jossa kaikesta modernista muotoilustaan riippumatta syntyy menneen ajan henkeä, romanttista ja salaperäistä. Uusimmat hopeakorut ovat erittäin moderneja kuten vaikkapa hopealangasta muodostuva sydänriipus. Toisaalta trendeissä ovat pantamaiset korut ja niinpä valikoimissamme on mm. teräspanta erittäin näyttävillä helmikoristeilla ja sitten sen vastakohtana ihanan herkkä helmi jonka läpi ketju kulkee läpi, vähäeleisesti ja huomiota herättämättä. Lasi on upea materiaali, josta on myös morsiamen koruksi. Sydän ja elämän puu ovat suosittuja aiheita mutta morsian kyllä tietää itselleen sopivan , kun sen näkee. Kannattaa tutustua myös metallikoruihin joissa materiaalit vaihtelevat laadukkaasta teräksestä aina hopeoituihin, valkokullattuihin koruihin. Design-korut tarjoavat upeita ja yksilöllisiä koruja joista löytyy myös veikeitä vaihtoehtoja. Hintahaarukka on kattava eli jokaiselle löytyy jotakin.

Olemme tuoneet uutta häälaukkujen maailmaan. Runsaasti malleja ja tyylillä, monet vain yksittäiskappaleina. Luonnonvalkoinen/ helmenvalkoinen jota sanalla ivory kuvataan, on suosituin mutta myös muutamia puhtaan valkoisia malleja löytyy. Kristalit ja strassit kuuluvat kuvaan kuten myös satiini ja näyttävät poimut ja laskokset. Uutta ovat näyttävät kotelolaukut, joissa muodolla tai lukolla on erityisrooli. Pitsit ovat muodissa joten sitäkin löytyy ja löytyypä myös sitä ”jotakin sinistä”. Hopea/ kulta ovat hyvä vaihtoehto jos mielii jatkuvaa käyttöä myös häiden jälkeen. Ja kun persoona ratkaisee, voi rohkeasti tattua myös muihin vaihtoehtoihin vaikkapa häiden väriteeman mukaan.