Kirjoitettu

Uutta korujen ja laukkujen trendeissä

Uutta korujen ja laukkujen trendeissä

Kevät jatkaa hentojen vaaleanpunaisten ja beigen maailmassa farkkunväriä unohtamatta. Rinnalle ovat tulleet niin hieman ihonväriä tummempi beige, hento vaaleansininen sekä vesimeloonin sisustan hehkuva punainen. Metallivärit ovat muodikkaita on sitten kyseessä varma hopea, hento kulta tai ruusukulta. Uutena kimalteva shampanja sekä hieman luonnonvalkoisesta beigeen taittuva sävy metallin hohtoisena. Uusimmat laukkumme tulevatkin olemaan juuri näissä sävyissä.

Tänä vuonna helmikorut ovat muodikkaita; yhdistettyinä kaikenvärisiin metalleihin. Uutuuskorumme jatkavat laadukasta hopekorulinjaamme nyt JulianKorulippaan omana merkkinä, kivinä niin aidot makeanveden helmet kuin markasiitit ja kristallit! Upeita koruja joista on Moneksi. Osa niistä tulee löytymään myös juhla- ja hääkorujen alta. Metallikoruissa teräs jatka suosiotaan ja valikoimissamme ne ovat erityisesti miestenkorujen sekä rippiristiemme materiaaleja.

Kesää kohden mukaan tulevat voimakkaammat värit eli pinkit, keltaiset ja oranssit sekä mehevä vihreä. Muodikkaimmat kuviot ovat tänä vuonna kukkakuvioita!

Kirjoitettu

Uusia korutuulia helposti nettikaupasta

Uusimmat korut ovat pääosin terästä mutta uutuutena on myös nikkelittömiä ja lyijyttömiä korumetallikoruja hopeoituna, ruusukullattuna tai platinoituna. Vuoden vaihteen jälkeen hopeakorut uudistuvat mallistoltaan ja samalla hääkorut saavat uutta puhtia. Uudet korut ovat herkkiä helmikoruja sekä muutamia markasiitein koristeltuja uutuuksia, joissa on hieman mennyttä aikaa mutta juhlavuus on huipussaan! Kaikki helposti nettikaupastamme, silloin kuin sinulle sopii! Kaikki tuotteet ovat varastossamme ja toimituskulumme ovat kuluttajaystävällisesti  pyöreät 0euroa!

Uusien korujen näyttävä väriskaala on parhaimmillaan korvakorujen mallistoissa. Metallin väreistä löytyvät niin platina-teräs-hopea kuin myös kulta ja ruusukulta. Korukivet loistavat vihreän ja sinisen sävyissä, mausteena hieman pinkin ja lilan sävyjä sekä topaasiin tai ruusukultaan taittuva hento persikkainen sävy. Kaunis uutuusväri on Aurore Boreale joka nimensä mukaan säihkyy revontulien väriä. Kirkas “kristallinväri” löytyy useassa koossa, joko laadukkaana Stellux-kristallina tai Zirkoniana. Miesten korvakorujen uusimmat ovat mustaa terästä mutta muotitietoinen valitsee nyt myös värillisiä korvanappeja!

Kirjoitettu

Verkkokaupasta helposti ja nopeasti korut, laukut ja huivit

Avaa Julian Korulipas ja osta korut sekä laukut netistä verkkokaupasta

Naisille tyylikkäät käsintehdyt design-korut, hopeakorut, helmikorut, juhlakorut, hääkorut, lasikorut, metallikorut, puukorut, rippiristit pojille ja tytöille, laukut ja juhlalaukut sekä huivit. Miehille löytyy teräskaulakoruja, teräsrannekoruja, teräskorvakoruja, terässormuksia ja nahkakoruja. Itselle tai ikimuistoiseksi lahjaksi!

Kirjoitettu

Naisten korut netistä

Naisten korut netistä

Naisten korut netistä helposti ja nopeasti.
Itselle tai lahjaksi! Muotikoruja ja klassikkokoruja
Julian Korulippaan naisten korujen valikoimista löytyvät niin muodikkaat kuin klassikkokorut. Materiaaleina ovat ryhmittelyn mukaisesti puu, luonnosta saatavat materiaalit,hopea, makeanvedenhelmet, metallit sekä kumikorut. Metallikoruihin sisältyvät teräskorut ( kirirginteräs 316L) sekä joukko korumetalleista valmistettuja tuotteita. Nyt myös sesongittain pieniä eriä hopeoituja, ruusu/ kullattuja sekä platinoituja koruja. Mallistoomme kuuluvat kaulakorut, rannekorut sekä korvakorut/ korvanapit.

Uusiokumista valmistettuja koruja ovat Marzio Fiorini Designkorut. Uusiomateriaaleja on käytetty myös luontokoruissa mm. murskatusta ja värjätystä kivimassasta puristamalla valmistettuja riipuksia ja korujen osia.

Muita design-korujamme ovat Belong, Tina Lilienthal, Haribo sekä Leetal Kalmanson. Belong -korut ovat laadukkaita hopeakoruja joissa on käytetty puolijalokiviä sekä makeanvedenhelmiä ja Muranolasia tai laadukkaita itävaltalaisia Swarovskikristalleja. Tina Lilienthalin upeat ja hauskan rohkeat hopeakorut pienine pääkalloineen tai yllättävän värisine marjoineen ovat ilahduttaneet jo monia, myös kuuluisuuksia ympäri maailmaa. Haribo-korut ovat niitä nallekarkkeja tai tuttuja täytelakritsekarkkeja: korviin, kaulaan tai ranteeseen. Nallekarkkien värit ovat perinteiset punainen, keltainen, vihreä sekä musta. Leetal Kalmanson on lahjakas israelilainen suunnittelija jonka koruista houkuvat taidokkaat yksityiskohdat ja upeat värit. Ne ovat messinkirunkoisia hopeoituja koruja joissa puolijalokivet ja lasi näyttelevät tärkeää roolia.

Tuomme tuotteet itse maahan ja pyrimme pienillä ostoerillä pitämään valikoiman monipuolisena ja vaihtelevana sekä mielenkiintoisena. Julian Korulipas on oma brändimme jonka perusajatuksena ovat yksilölliset korut hyvällä hinta-laatusuhteella. Tulemme jatkuvasti kehittämään valikoimaa ja seuraamaan ajan trendejä vaikka pidämme tärkeänä että korut kestävät myös aikaa. Hyvän korun tuntee siitä että se sopii moneen tilaisuuteen ja asuun eli sen tulee elää kantajansa mukana ja muuttua tilanteen mukaan. Yhdisteltävyys tuo muunneltavuutta ja kuten nyt on niin trendikästä, yhdisteltävyydellä on helppo luoda runsautta tai juhlavuutta. Toisaalta hyvä koru elää monta elämää; sen voi laittaa hetkeksi kaappiin “lepäämään” ja ottaa taas hetken kuluttua esiin. Jotkut korut elävät sukupolvelta toiselle aivan yhtä ajanhenkisinä kuin hankintahetkellä. Hyvä koru, ei edes muotikoruna elä niin hektistä ja lyhyttä elämää kuin vaate. Hoitamalla kaikkia korujaan hyvin niiden käyttöikää voi pidentää helposti. Käytännössä se ei tarkoita puhdistamista kummempaa ja hoidoksi voidaan laskea helmien kohdalla myös käyttö. Makeanvedenhelmet pitävät kosketuksesta ihoon jolloin niiden loisto säilyy vuodesta toiseen. Pakkaamalla korut korupusseihn tai säilyttämällä niitä rasioissaan ne pysyvät naartumattomina.