Kirjoitettu

Miesten korut netistä

Nahkaa ja terästä farkkuhenkeen

Miesten teräskorut: kaulakorut, rannekorut, korvakorut ja sormukset helposti netistä.

Miesten korut ovat ruostumatonta terästä (316), aitoa nahkaa sekä joissakin muotikoruissa on satunnaisesti korumetallia.  Mallistomme suosii laadukasta terästä sen hyvien ominaisuuksien vuoksi; kuten lujuutensa, kulutuskestonsa ja huolettomuutensa takia. Teräs on erinomainen kestävä ketjujen raaka-aine joka ei tummu kastuessaan. Uutuutena ovat nappikorvakorujen itävaltalaiset erittäin laadukkat Stellux-kristallit jotka toistavat värisävyjä upeasti.

Mallistoomme kuuluvat laadukkaat kaulakorut ja teräsriipukset ketjuilla. Teräsketjuissa pyrimme tarjoamaan laadukkaan valikoiman kestäviä ketjuja niin peruspunoksella mutta myös ne ajankohtaisimmat uutuudet kuluttajaystävällisellä hinnalla. Riipuksista suosituimpia ovat ristit. Rippiristi mallistostamme löytyy hyvä valikoima erikokoisia ja tyylisiä malleja edulliseen hintaan; toimituskuluitta ja ketjun sisältäen. Rannekoru-mallistossa on erittäin hyvä ja laadukas kokoelma teräsranneketjuja ja nahkarannekoruja aidosta nahasta terässomisten. Nahkarannekkeista löytyvät niin rock-henkiset vähän leveämmät mallit upein teräsyksityiskohdin kuin kapeat upeasti punotut klassikkomallit. Edullisinta osaa mallistosta edustavat lanka/ nahkanauhoista koostuvat näppärästi vetosäädöllä kiristyvät mallit. Teräskorvakorut ovat mallistomme kulmakivi; rengaskorvakorut, nappikorvakorut sekä muodin mukaan myös yhdistelmämalleja sesongin mukaan. Valikoimiimme kuuluvat myös terässormukset.

Miesten korut on tarkkaan valikoitu kokoelma, joten niistä on helppo löytää yhdisteltäviä tuotteita. Osta netistä itselle tai lahjaksi. Saat meiltä myös lahjapakkauksen 1 eurolla.
Hinnat ovat kilpailukykyisiä. Ei toimituskuluja. Nopeaa ja helppoa ostamista netistä.

Kirjoitettu

Uusia korutuulia helposti nettikaupasta

Uusien korujen näyttävä väriskaala on parhaimmillaan korvakorujen mallistoissa. Metallin väreistä löytyvät niin platina-teräs-hopea kuin myös kulta ja ruusukulta. Korukivet loistavat vihreän ja sinisen sävyissä, mausteena hieman pinkin ja lilan sävyjä sekä topaasiin tai ruusukultaan taittuva hento persikkainen sävy. Kaunis uutuusväri on Aurore Boreale joka nimensä mukaan säihkyy revontulien väriä. Kirkas “kristallinväri” löytyy useassa koossa, joko laadukkaana Stellux-kristallina tai Zirkoniana. Miesten korvakorujen uusimmat ovat mustaa terästä mutta muotitietoinen valitsee nyt myös värillisiä korvanappeja!

Uusimmat korut ovat pääosin terästä mutta uutuutena on myös nikkelittömiä ja lyijyttömiä korumetallikoruja hopeoituna, ruusukullattuna tai platinoituna. Uutuus kaulakoruissa on myös “helmiä” jotka on valmistettu simpukan helmiäisosasta ja rannekoruista löytyy opaali-koristeita.  Kaikki helposti nettikaupastamme, silloin kuin sinulle sopii! Kaikki tuotteet ovat varastossamme ja toimituskulumme ovat kuluttajaystävällisesti  pyöreät 0euroa!