Naisten korut

Syksyn ja talven trendejä 2020-21

Ollaan vääjäämättä syksyn tuntumassa, matkalla kohti talvea; ja mitähän se tuo tullessaan? Koronan suhteen en ennustele mutta malttia matkaan meille kaikille. Terveellä varovaisuudella on nyt sijansa, terveenä säilymisen kohdalla. JOTEN eiköhän anneta väri- ja muotitrendien lentää, meidän kaikkien iloksi! Se on turvallista mutta varmasti tuo hyviä uutisia niille jotka eivät ole syttyneet ihonvärisiin tai jo monta lautta jatkuneeseen roosaan. Eiväthän ne kokonaan ole väistyneet mutta vaihtoehtoja löytyy nyt myös syysvärien ihmisille.

Selviä kevään suuria trendejä edustava puhdas räväkkä punainen jatkaa, ehkä inan verran syvempänä. Oranssia ja keltaista näkyy ja sähköinen sininen ovat edelleen mukana. Lila sinililasta aina munakoisoon tai tummanpunaiseen, parivaljakkonaan hieman sumuisempi ihonväri Plush ja toisaalta myös vaaleaa lilaa saatta näkyä. Siitä sitten hieman laventelimaisesta sävystä edelleen vaaleansiniseen, harmahtavalla nyanssilla. Ja sitten ne ihanat syysvärit terrakotasta oliiviin ja vaalean kamelinkarvaan. Navy ei vieläkään ole syrjäyttänyt mustaa mutta muodikasta se sininen on ja vuoden väriksi nimetty. Voisi sanoa että mausteiset värit ovat in, ja toisaalta kirkkaat, jopa hohtavan räikeät kuten punalila tai pinkahtava lila. Turkoosi on tummaa, kuten oliivikin mutta tehosteeksi on lupa laittaa vaikka limeen vivahtavaa vihreää. Harmaa, on klassikko, kuten beigekin.

Linjoissa on väljyyttä, yksinkertaisuus on avain mutta ei tylsyyteen. Linjojen selkeys ja kerroksellisuus tai linjojen kerrosmaisuus luovat jännää muotojen sinfoniaa. Olkalinjat saavat olla rohkeita, rimpsua ja rusettia. Liehuvaa helmaa, melkeinpä maata viistäen, hieman mummomaista kuosimaailmaa pienellä kasvimaailman twistillä. Mustaa- mustaa nahkaa. mustaaaa! Kapeita lahkeita, bikertakkeja ja RÖYHELÖITÄ, sellaisia omituisia ruokalappumaisia virityksiä puseron etumuksella. Pilkistääpä pienoinen dominamainen aavistuskin. Hopeaa on kaikissa muodoissaan, melkeinpä päästä varpaisiin ja vartalon myötäisesti. Keepit pitkänä ja vyötettynä tai olalla kevyesti keikautettuna ja polvipituisina. Matrix tyyli hekii nahkaa, nahkaa ja maksipituisia takkeja. Color Block: jossa punaiset ja pinkit yhdistetään oranssiin ja lilaan. Kyllä nekin sopivat yhteen, vai mitä? Ja sitten ovat hapsut, pitkät hapsut, heiluvat hapsut…..ja toisaalta on rimpsua ja frillaa , monta monta kerrosta. Tavallaan voi olla melkein pukeutumaton antaen ihon vilkkua, kun taas toisaalta kaikki kätketään maksitakin tai -keepin alle. Minicheck voi olla minicheck, päästävarpaisiin klassisen beigenä.

Korut ovat ketjuja, helmiä, kristalleja ja blingiä. Ketjut ovat paksuja tai sitten hentoja mutta neliömäisellä lenkillä mieluimmin. Naisten kaulaketjuissa on keroksellisuutta ja ehkä ripaus punk-henkeä. Suuret riipukset, jopa ristit pitkissä nauhoissa/ ketjuissa ovat palanneet. Helmi on edelleen yksi trendiaihe, on se sitten aito tai mukaelma. Kulta eri sävyissään on edelleen keskiössä. Ja hyvältä se näyttääkin tummien/ maustesävyjen ollessa taustalla.

Laukut ovat yksinkertaisia, osa jättimäisiä. Terrakotan väriin sopivat pussukkmaiset mallit tai juomaleiliä mukailevat muodot. Käytännöllisyys on leimaavaa ja yksityiskohdatkin painottuvat solkiin ja hihnoihin. Iltaluukjen talven ykkönen on musta blingillä ja tetenkin hopeahohtoinen blingbling.

Liittyvät tuotteet

ylos
Skip to content