Naisten korut

Kevään ja kesän 2021 tendejä

Kevät kolkuttelee kohta ovella ja siitähän on vain pieni hetki kesään. Värit tulevat olemaan iloisia, hehkuvia ja trendejä leimaa muutenkin leikillisyys. Saa yhdistää ja pitää kokeilla; pienellä retrohenkisyyden häivällä mutta rohkeasti. Jos kerroksellisuus on ollut koruissa jo mukana, nyt se tulee myös vaatetukseen ja ehkä hieman yllättävästi ”rintaliivitoppi” meiningillä, jossa niukasti rintariiliä pidemmän kangastopin alta voi sujauttaa vaikka napapituisen ketjun suurella ja näkyvällä riipuksella. komeuden päälle maxipituinen takki. No toki kerroksia voi kasailla muutenkin ja vähän maltillisemmin, hymiö/ hymiö/ hymiö!

Puhdas räväkkä punainen jatkaa, rinnallaan ihana hehkeä lähes neon-pinkki ja sen variaatiot. Oranssi taipuu porkkanaan tai korallin sävyyn, keltainen on raikas sitruunainen. Vihreä on minttua; vaaleaa tai vähän vahvempaa keskisävyä. Ja siniset seuraavat samoilla vahvuusasteilla; joko raikkaan/ puhtaan vaalensinisenä tai keskisävyisenä, hieman turkoosin taittuvana. Lila on trendikäs valinta ja kuuluu keskivärien joukkoon. Klassikot ovat nyt tummasininen, ihon tai puuterin sävy sekä klassinen beige.

Linjoissa on väljyyttä, yksinkertaisuus on avain mutta ei todellakaan tylsyyteen. Linjojen selkeys ja kerroksellisuus tai linjojen kerrosmaisuus luovat jännää muotojen sinfoniaa. Olkalinjat saavat olla rohkeita ja joidenkin kauhuksi, olkatoppaukset ovat palanneet voimakkaan kulmikkaina. Ylisuuri on trendikästä ja miehekäs ylisuuri bleiseri naisen yllä on aivan topTOP! Värit tekevätkin niistä selkeäsi juuri sen näköisiä että naiset pukevat ylleen siippansa reilusti liian isoja vaatteita roikkuvine olkalinjoineen ja liian pitkine hihoineen. Tosin muodikkaimmat kaulukset ovat alle vyötärölinjan laskeutuvia huivikauluksia, eli ei aivan maskuliinista kuitenkaan. Väriyhdistelmät suosivat sävy-sävyyn pukeutumista aina tylsyyteen saakka TAI tehostevärin valitsemista vaikka hiirenharmaaseen oransseja namupaloja yhdistelemällä. Liehuvaa helmaa, melkeinpä maata viistäen, takit ehdottomasti bleiseri-lookin vastakohtana aivan maxipituutta. Leveät lahkeet, monissa pituuksissa ja taas niiden kanssa hieman lyhyempi takki ja ne kerrokset! Hermes-tyyppiset kuviot tai aivan yltiö makeat VAALEANPUNAISET RUUSUT ovat in. Ja sitten yhdistelmä joka ei jätä kylmäksi. Vaalea lila yhdistettynä minttuun on niin makea, ihan kaikissa sen merkityksissä. Eli tuore, raikas, ihana tai saattaapa sen paljon nähtynä muuttua vähän ”siirappisen öklöksikin”. Silloin voisi ajatella kummankin värin kohdalla yksinään yhdistämistä raikastavaan valkoiseen, joka yhdistelmänä toimii. Kuten valkoinenkin vähän limettiin taittuvan keltaisen kanssa tai vielä keskiharmaalla tasapainotettuna. Jos nämä tuntuvat tylsiltä, voi tarttua gobeliini-aiheeseen, kuvioineen, värikirjoineen ja hapsuineen.

Korut ovat ketjuja, helmiä, kristalleja ja blingiä. Ketjut ovat NYT paksuja ja lyhyitä. Kuin pantoja ja pantamaisia koruryppäitä, pienellä etno-tvistillä. Naisten kaulaketjuissa on kerroksellisuutta tai sitten ne roukkuvat navan tienoilla päätepisteenään iso timanttimainen ja värikäs riipus. Helmi on edelleen yksi trendiaihe, on se sitten aito tai mukaelma; helmenvalkoinen tai värikäs selkeästi ei niin aito. Parittomuus ja näyttävyys; mielikuvituksellisuus ja rentous ovat kuvaavia sanapareja.

Laukut ovat yksinkertaisia, osa jättimäisiä. On pehmeää pussukkaa ja selkeän suoralinjaista. Ketjuja olkahihnoinan tai tehosteina. Hapsuja ja pitkiä sellaisia jotka tuntuvat tulleen takaisin aivan liian nopeasti. Kengät tuovat mieleen jotakin mennyttä banaani korkoineen vaikka yhtälailla kulmikkaat kannat ja kärjet jylläävät. Saappaiden varsissa on pituutta, selvästi yli polven, kun taas nilkkurit ovat minvarrella aj enemmänkin kenkämäisiä. Sandalettikin on keveänä kenkävaihtoehtona palannut.

Related posts

ylos