kevät-kesä2022 värit
Naisten korut

Kevään ja kesän 2022 trendejä

Kevät kolkuttelee kohta ovella ja siitähän on vain pieni hetki kesään. Värit tulevat jatkamaan viime kesän sävymaailmaa hieman pehmeämpinä, kuitenkaan tuttua leikittelyä unohtamatta. Saa yhdistää ja pitää kokeilla; pienellä retrohenkisyyden häivällä mutta rohkeasti. Jos kerroksellisuus on ollut koruissa jo mukana, nyt se tulee myös vaatetukseen ja ehkä hieman yllättävästi ”rintaliivitoppi” meiningillä. Pidemmän kangastopin päälle voi sujauttaa vaikka napapituisen ketjun suurella ja näkyvällä riipuksella. komeuden päälle maxipituinen paitajakku tai takki. No toki kerroksia voi kasailla muutenkin ja vähän maltillisemmin, hymiö/ hymiö/ hymiö!

Räväkkä pinkki jatkaa, rinnallaan ihana hehkeä lähes keltainen ja sen variaatiot. Oranssi taipuu porkkanaan tai korallin sävyyn tai jopa persikkaan. Vihreä on minttua; vaaleaa tai vähän vahvempaa keskivihreää tai aivan tummaa havunvihreää. Siniset seuraavat samoilla vahvuusasteilla; joko raikkaan/ puhtaan vaaleansinisenä tai keskisävyisenä/ sähkönsinisenä, hieman turkoosin taittuvana tai vuoden väriksi valittuna laventelin sinisenä. Lila on edelleen trendikäs valinta ja kuuluu nyt vaaleiden värien joukkoon. Klassikot ovat nyt tummasininen, ihon tai puuterin sävy sekä klassinen beige.

Linjoissa on väljyyttä, yksinkertaisuus on avain mutta ei todellakaan tylsyyteen. Linjojen selkeys ja kerroksellisuus tai linjojen kerrosmaisuus luovat jännää muotojen sinfoniaa, joka vaikuttaa rennolta ja helpolta kuin poutapilvien seurailu kesätaivaalla. Olkalinjat saavat olla rohkeita ja olkatoppaukset ovat palanneet hieman pehmeämmälle linjalle. Ylisuuri on trendikästä ja miehekäs ylisuuri bleiseri naisen yllä on edelleen topTOP! Värit tekevätkin niistä selkeäsi juuri sen näköisiä että naiset pukevat ylleen siippansa reilusti liian isoja vaatteita roikkuvine olkalinjoineen ja liian pitkine hihoineen. Tosin muodikkaimmat kaulukset ovat alle vyötärölinjan laskeutuvia huivikauluksia, eli ei aivan maskuliinista kuitenkaan. Toisinaan huivikaulus venähtää hieman isommaksi kulmikkaaksi ja varsin veistokselliseksi asun yksityiskohdaksi. Väriyhdistelmät suosivat sävy-sävyyn pukeutumista aina tylsyyteen saakka TAI tehostevärin valitsemista vaikka hiirenharmaaseen oransseja namupaloja yhdistelemällä. Liehuvaa helmaa, melkeinpä maata viistäen, bleiseri on palannut suurena, näyttävänä mutta rentona. Leveät lahkeet, monissa pituuksissa ja taas niiden kanssa hieman lyhyempi takki ja ne kerrokset!

Korut ovat ketjuja, helmiä, kristalleja ja blingiä. Ketjut ovat NYT paksuja ja lyhyitä, pantamaiset korut ovat IN. Paksu panta ketjumaisella rakenteella yksinään on näyttävä mutta yhtä ajankohtaisia ovat koruryppäät, pienellä etno-tvistillä. Helminauhat ovat lyhyitä ja helmipallot suuria, yhdistää voi vaikka mokkanahkanauhalla rennolla rakenteella. Naisten kaulaketjuissa on kerroksellisuutta tai sitten ne roukkuvat navan tienoilla päätepisteenään iso timanttimainen ja värikäs riipus. Helmi on edelleen tulevan kauden yksi trendiaihe, on se sitten aito tai mukaelma; helmenvalkoinen tai värikäs selkeästi ei niin aito. Parittomuus ja näyttävyys; mielikuvituksellisuus ja rentous ovat kuvaavia sanapareja.

Laukut ovat yksinkertaisia, osa jättimäisiä HOBO-laukkuja. On pehmeää pussukkaa ja selkeän suoralinjaista. Ketjuja olkahihnoina (myös vahvoja sellaisia) tai tehosteina. Kengät tuovat mieleen jotakin mennyttä banaani korkoineen vaikka yhtälailla kulmikkaat kannat ja kärjet jylläävät. Sandalettikin on keveänä kenkävaihtoehtona palannut.

Related posts